goldenyoga over mij thessa berghuis 2


goldenyoga over mij thessa berghuis

Over mij

Mijn naam is Thessa.

Ik ben actief in het geven van stoelyoga op individueel niveau, groepsverband, bij mensen thuis, binnen verenigingen en binnen bedrijven. Al van jongs af aan word ik gedreven om mensen in beweging te brengen. Dit begon op mijn 11e levensjaar toen ik ging assisteren binnen een gymnastiekvereniging.
Al vanaf mijn 16e geef ik zelfstandig gym en turnlessen, waarin ik nog steeds actief ben.

In 2016 ben ik begonnen met het volgen van yoga lessen, dit deed mijn hart sneller doen kloppen. Het gaf mij meer rust, ruimte en even 'me- time', fysiek voelde ik mij sterker en ik kreeg meer ruimte gevoel in mijn eigen lichaam. Het maakte mij bewust hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.
En hoe leuk is het om meer mensen dit gevoel te geven! Voor mij een win-win situatie! 

Daarom ben ik in 2020 de alliance yoga docenten opleiding gaan volgen. 200 uur intern in Nieuw Zeeland.
Na deze opleiding had ik de smaak te pakken en wilde ik mij alleen maar verder verdiepen, met als bijzonder mooi resultaat dat ik een workshop bindweefsel en een cursus stoelyoga heb gevolgd.
Daarnaast zullen er nog vele andere verdiepende cursussen gaan volgen.


Ik geniet van elke dag dat ik mensen mag begeleiden in het beoefenen van yoga op zowel fysiek als mentaal gebied. Hierbij vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk net als de overdracht van kennis, waarom we de dingen doen die we doen.

Namasté

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.