Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle lidmaatschappen, lessen, workshops, adviezen en overige activiteiten die GoldenYoga aanbiedt. Bij deelname gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden.
De laatste versie van de algemene voorwaarden is altijd de geldende versie en is beschikbaar op de website.

U kunt deelnemen op basis van losse lessen, een 5 of 10 strippenkaart, workshops of in traject vorm.
- Een losse les dient op voorhand of tijdens de les betaald te worden.
- Een 5 strippenkaart geeft recht op 5 lessen. Deze lessen dienen binnen 2 maanden gebruikt te worden en dienen voor aanvang geheel betaald te worden.
- Een 10 strippenkaart geeft recht op 10 lessen. Deze lessen dienen binnen 3 maanden gebruikt te worden en dienen voor aanvang geheel betaald te worden.
- Een workshop heeft één of meerdere contact momenten, afhankelijk van de workshop. De workshop dient voor aanvang als geheel betaald te worden.
- Een traject vorm is een op voorhand afgesproken aantal lessen/workshops, afgestemd met een bedrijf of instelling. Betaling voor traject vormen dienen binnen 2 weken na het uitschrijven van de factuur voldaan te zijn. Een herinnering van betaling na het verstrijken van 2 weken, brengt €10,- administratie kosten met zich mee.

Annulering:
- Annulering van een les voor particulieren dient ten miste 24 uur voor de les doorgegeven te zijn.
- Annulering voor bedrijven en instellingen dient ten miste één maand voor de start van een traject of losse les doorgegeven te worden, waarna het gehele bedrag gerestitueerd wordt. Wordt er geannuleerd tussen de 8 dagen en 1 maand voor de te startte datum van een traject of losse les, dan wordt 70% van de trajectprijs teruggestort. Wordt er geannuleerd tot 7 dagen voor de startdatum van het traject of losse les, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
- Annulering voor een geplande workshop kunnen tot één maand voor de geplande workshop datum kosteloos worden geannuleerd. Tot zeven dagen voor de geplande workshop kan de deelnemer zijn inschrijving annuleren, waarop het inschrijfgeld wordt terug betaald onder inhouding van 25% van de workshopprijs als administratiegeld. GoldenYoga behoudt zich het recht om een geplande les te annuleren of een genoemde docent te wijzigen als gevolg van overmacht. In dat geval vindt geen restitutie van lidmaatschapgeld / trajectgeld plaats. Wel kan in het geval van annulering de les/workshop verplaatst worden. GoldenYoga behoudt zich het recht om een geplande workshop te annuleren of een genoemde docent te wijzigen als gevolg van overmacht. In dat geval zal het reeds betaalde inschrijfgeld gerestitueerd worden aan de deelnemer.

GoldenYoga behoudt zich het recht om een gepland traject te annuleren of een genoemde docent te wijzigen als gevolg van overmacht. In dit geval zal er gekeken worden om het traject te verplaatsen naar een andere datum.

GoldenYoga behoudt zich het recht om een deelnemer of aanmelding te weigeren zonder opgave van reden.

Aansprakelijkheid:
GoldenYoga kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, ongevallen, verlies of schade die verband houden met het volgen van lessen en/of deelname aan workshops/trajecten die verzorgd worden door GoldenYoga.
Bij deelname aan een les/workshop/traject aanvaard te deelnemer het risico op een blessure en/of letsel.
GoldenYoga adviseert om
- contact op te nemen met uw arts wanneer u niet zeker bent of u kunt deelnemen aan de lessen/workshops/trajecten die GoldenYoga aanbiedt.
- eventuele blessures voorafgaande te melden bij de docent van GoldenYoga - goed te luisteren naar de signalen van uw eigen lichaam en hiernaar te handelen.
- geen oefeningen uit te voeren die als pijnlijk worden ervaren - vragen te stellen wanneer u een oefening niet goed begrijpt.

Persoonsgegevens:
GoldenYoga bewaart persoonsgegevens van de deelnemers voor het bijhouden van de bestanden, betalingen en voor de administratie. Tevens gebruikt GoldenYoga de persoonsgegeven om deelnemers op de hoogte te brengen van activiteiten die door GoldenYoga worden aangeboden.
GoldenYoga gaat zorgvuldig met de persoonsgegevens om. Indien de deelnemer het niet opprijs stelt om communicatie van GoldenYoga te ontvangen, kan dat schriftelijk worden ingediend doormiddel van een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GoldenYoga geeft de persoonsgegevens van deelnemers nooit zonder voorafgaande toestemming door aan derden.

Foto's die tijdens de lessen, workshops of trajecten worden gemaakt, kunnen worden geplaatst op de website van GoldenYoga en diverse sociaal media kanalen. Voorafgaande wordt hiervoor toestemming gevraagd.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.